Mijn grote passie is het werken met klei...., ik kan daar veel gevoel in kwijt. Ik werk altijd vanuit emotie.

uit 2000 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

We'll figure it out together

2022

Samen komen we er wel uit!

Dankbaar

2017

Gezin: Vader, Moeder, 3 kinderen en een hondje Gemaakt van grove chamotte en na het droogproces van enkele weken, afgebakken op 1000 graden. Nu geschikt voor binnen en buitenplaatsing.  

Handen van een Leider...

2017

Twee handen die vertellen wat de titel zegt.... Gemaakt van grove chamotteklei dat na het droogproces gebakken is op 1000 graden, nu geschikt voor binnen en buiten plaatsing. Afmeting: staande hand 18cm hoog, 20cm breed, 12cm diep liggende hand: 20cm lang, 16cm breed, 9cm diep De handen staan los, maar kunnen desgewenst ook op een passende sokkel geplaatst worden. Brons van kleur  

Kindergeheim

2017

3 kinderen (2 meisjes en een jongetje) in gesprek :-) Waarover hebben zij het..... Beeld is gebakken op hoge temperatuur en geschikt voor zowel binnen als buiten plaatsing. Het is laag over laag gekleurd in een schitterende bronskleur.

Samen onder moeders paraplu

2017

Samen en GELUKKIG

Memories

2016

'Memories' Dit is een beeld dat ontstaan is toen een jonge vrouw een paar uur model zat voor mij. Het gaf mij de mogelijkheid om de uitstraling goed te bestuderen en alles in het juiste perspectief te kunnen weergeven. Terwijl ze daar zat zag ik dat ze nadacht......, mogelijk over haar toekomst? Moeiteloos bleef zij uren achtereen zitten. Wat mij inspireerde was het leven met nog zoveel toekomst ........ 24x22 cm IK HEB MEERDERE FOTO'S VAN HET BEELD BESCHIKBAAR € 125 Heeft u nog vragen, stel ze me dan gerust.

Verzorgen

2016

Moeder met haar kindje of.... De oppas/verzorgster van het kindje Het beeld is gemaakt van grove chamotteklei en na het droogproces gebakken op 1000 graden.
Daarna is het in verschillende lagen brons gekleurd. Nu is het geschikt voor zowel binnen als buiten, echter in de winter liever afdekken of toch binnen opslaan tegen eventuele vorstschade! Van het werk zijn op aanvraag meerdere foto's beschikbaar...... Wilt u mij nog iets vragen stuur me dan gerust een berichtje. Mvrgr

'de wensput'

2010

7 kindertjes die bij elkaar zitten op de rand van een put. Waar hebben zij het over....
Het is een WENSPUT......

Gemaakt van chamotteklei en afgebakken op 1000 gr in de oven
Het beeld is laag op laag gekleurd in een diepe bronskleur. Het is nu geschikt om ook buiten te kunnen plaatsen bijvoorbeeld op een sokkel.  

Met Elkaar

2005

  De groep op de bank..., welke groep? Familie/Gezin / broers en zusters / vrienden en vriendinnen / collegea's / neven en nichten enz. enz. In ieder geval heerst er harmonie en gezelligheid op de bank! Wat doen ze zo samen op die bank? Vieren ze een verjaardag, of Sinterklaasavond ..., pakjesavond, Kerst met elkaar..... Beeld is gemaakt van grove chamotteklei en na enkele weken droogtijd gebakken op 1000 graden. Nu geschkikt voor binnen maar ook voor buiten. (in de winter wel afdekken of toch naar binnen met vorst)    

Berusting

2001

Vrouwen hoofd Oefening voor een portret (fantasie persoon) Gemaakt van grove chamotteklei dat is afgebakken op 1000 gr Nu geschikt voor zowel binnen als buiten

'BOER De Boer'

2013

Oude Boer die zijn hele leven hard heeft gewerkt op de boerderij! Tegenwoordig gaat het toch allemaal wat prettiger dan in vroegere tijd Beeldje is gemaakt van grove chamotteklei dat na het droogproces is gebakken op 1000 graden. Daarna is het op kleur gebracht laag over laag tot een mooie warme blauwe en zilver tint. Ik heb er ook nog twee koeien bij die ook in dezelfde kleur zijn en een setje kunnen vormen samen met deze boer ;-) Heeft u nog vragen, mail me dan gerust.

Voor altijd verbonden

2013

Lief koesterend beeldje
Deze engel gaat mee met de persoon die hem krijgt, het hele leven lang! En misschien ook zelfs daarna..... Engelen maken ons vertrouwd met het ware, goede en schone. Leer ze kennen: de engel van de liefde, de inspiratie, de overgave, de mildheid, de hoop, de bescherming, het licht. Gemaakt van grove chamotte klei , na een droogtijd van enkele weken gebakken op 1000 graden
Daarna met een speciale kleurtechniek gekleurd in de huidige kleur Het beeldje kan zowel binnen als buiten geplaatst worden (met vorst liever naar binnen of afdekken) Het wordt geleverd met sokkel maar als u liever zonder sokkel wilt kan dat natuurlijk ook. Wilt u meerdere foto's zien, dan kan dat, stuur me even een berichtje en ik zorg dat u ze krijgt.

De drie Gezusters

2012

DRIE VROUWEN zittend op steen zuster / vriendinnen Het beeld is geplaatst op een aparte grote sokkel (maar kan ook zonder sokkel geleverd worden) Zwaar beeld (35 kg)

Door Engelen gedragen

2012

ENGEL

Lief koesterend beeldje
Deze engel gaat mee met de persoon die hem krijgt, het hele leven lang en ook daarna.....
Engelen maken ons vertrouwd met het ware, goede en schone. Leer ze kennen: de engel van de liefde,de inspiratie, de overgave, de mildheid, de hoop, de bescherming, het licht. Op de achterkant staat: i am your guardian angel Beeld wordt geleverd inclusief metalen sokkeltje

Gemaakt van grove chamotte klei , na een droogtijd van enkele weken gebakken op 1000 graden
Daarna met een speciale kleurtechniek gekleurd in de huidige kleur

Het beeldje kan zowel binnen als buiten een plekje krijgen

Heeft u vragen, mail me dan even.

Beschermen

2011

Liefdevol beeldje  Ouders met het kindje beschermd tussen hen in. 
Zij zullen er altijd zijn voor hun kind..... Het beeldje wordt geleverd met sokkel Het is gemaakt van grove chamotte klei en afgebakken op 1000 graden Daarna in verschillende lagen brons gekleurd Het beeldje kan binnen maar kan ook buiten staan (met vorst afdekken of naar binnen)
Heeft u vragen, stuur me dan even een berichtje Mvrgr

'dichtbij en veilig'

2011

  Vrouw met haar kindje Een heel liefdevol beeldje, er spreekt veel liefde uit tussen de moeder en haar kindje Prijs is exclusief de sokkel! Sokkel is bij te bestellen inclusief montage voor € 50
Gebakken op 1000 graden en daarna brons gekleurd in verschillende lagen 

Wilt u nog iets vragen over het beeldje, mail me gerust.

Opsturen kan ik dit beeldje ook.

Expecting

2011

Vrouw...., in verwachting van haar kindje.

Wat gaat het worden?
Ze heeft haar baby al gevoeld, ze voelt het trappelen, het voelt als vlinders in de buik

Beeldje is wit, maar het kan in elke andere kleur naar uw smaak afgeleverd worden

Het is gemaakt van grove chamotte klei en heeft dus een grove structuur, het is daarna is afgebakken op 1000 graden

Heeft u nog vragen stel ze mij gerust

'Het lange wachten waard'

2011

Beschrijving
Ouderpaar met in hun armen een baby (op een abstracte manier weergegeven) Het nieuwe leven Het beeldje staat op een zwart metalen sokkeltje Gemaakt van grove chamotte klei dat is afgebakken op hoge temperatuur Het beeldje is wit maar kan ik op uw verzoek en naar uw wens in kleur aanpassen Beeldje kan ook buiten staan (met vorst liever afdekken of naar binnen) Als u meerdere foto's van het beeld wilt zien laat het me dan even weten Prijs: € 125 Als u vragen heeft stel ze me gerust Met vriendelijke groet,
Aleke

'Ik mis je'

2011

Meisje in zittende positie. Ik heb in totaal 3 kleine meisjes gemaakt (zie daarvoor mijn andere werk). Ze worden per stuk verkocht, als u meerderen kindjes wilt dan laat u mij dat dan even weten via het contact formulier aub. Meisjes worden zonder sokkeltje verkocht. Als u het sokkeltje erbij wilt kopen laat mij dat dan ook eventjes weten. Per kindje is de vraagprijs 80 euro (zonder sokkel) Inclusief sokkel 120 GEMAAKT VAN GROVE CHAMOTTE KLEI dat na het droogproces gebakken is op 1000 graden en daardoor geschikt voor binnen en buiten (met vorst liever afdekken of toch naar binnen). Heeft u vragen neem contact met mij op via het contact formulier.

'Lief'

2011

Meisje in zittende positie. Ik heb in totaal 3 kleine meisjes gemaakt (zie daarvoor mijn andere werk). Ze worden per stuk verkocht, als u meerderen kindjes wilt dan laat u mij dat dan even weten via het contact formulier aub. Meisjes worden zonder sokkeltje verkocht. Als u het sokkeltje erbij wilt kopen laat mij dat dan ook eventjes weten. Per kindje is de vraagprijs 80 euro (zonder sokkel) Inclusief sokkel 115 GEMAAKT VAN GROVE CHAMOTTE KLEI dat na het droogproces gebakken is op 1000 graden en daardoor geschikt voor binnen en buiten (met vorst liever afdekken of toch naar binnen). Heeft u vragen neem contact met mij op via het contact formulier.

Maarten

2011

Realistisch gemaakt portret met als model Maarten

de Band

2010

Vrolijk Beeld...., hier wordt je blij van! De Band:
Een drummer/zanger
Bassist
Saxefonist
Gitarist

Eventueel is er nog een naam te plaatsen op het drumstel

Beeld gemaakt van grove chamotte klei dat is gedroogd en afgebakken op 1000 graden daarna brons gekleurd in meerdere lagen Heeft u vragen..., mail me gewoon even

Together (with my red tie)

2010

Gezin abstract weergegeven met twee kinderen.......
Geslacht is niet te zien bij geen van de vier figuurtjes, u kunt er in zien wat u graag wilt zien! Het kunnen twee vaders zijn met hun kinderen, maar ook twee moeders met de kinderen en zelfs een opa of oma met de kleinkinderen. Met een grapje van de kunstenaar (red tie)


Het beeld is gemaakt van grove chamotte klei en daarna enige tijd gedroogd waarna het gebakken werd op 1000 graden
Daarna is het met verschillende kleuren laag over laag brons gekleurd

Het beeld is voor binnen maar kan eventueel ook naar buiten

'Samen op ontdekking'

2009

2 Kindertjes die samen op ontdekking zijn.

Het ene kindje zit op de knietjes en het andere kindje zakt net door de knietjes.
Zij zijn druk bezig en samen ontdekken ze van alles.....!

Gemaakt van grove chamotte klei dat na het droogproces van enkele weken is afgebakken op hoge temperatuur (1000 gr) en daarna bronsgekleurd in verschillende lagen.

Heeft u vragen.., mail me dan even.

Met vriendelijke groet,
Aleke

wij passen op jullie

2008

Twee volwassen mensen en 4 kinderen en een klein hondje.
De kinderen staan op een speelse manier om de twee volwassenen heen zodat het beeld van alle kanten weer anders is, wat een verrassend effect geef aan het beeld.

Het beeld kan verwoorden:

Een gezin met 4 kinderen.
Twee leerkrachten en 4 kinderen uit hun klas.
Oma en Opa met hun 4 kleinkinderen.
Tante en Oom met hun 4 neefjes/nichtjes.
De verzorger/oppas van 4 kinderen.
En uiteraard alles wat u er zelf in wilt zien.

Gemaakt van grove chamotte klei en afgebakken op 1000 graden
Daarna met een verftechniek verbronsd in een mooie warme bronskleur

Het beeld kan zowel binnen als buiten worden geplaatst, In de winter liever naar binnen of afdekken

Mooi is het bijvoorbeeld op een sokkel van steen of van hout
Maar ook mooi op een glazen tafeltje of glaszuil

Het beeld kan eventueel verzonden worden. Het wordt dan goed ingepakt aangetekend en verzekerd verzonden.

'a quatre'

2007

Ontstaan door mijn liefde voor de dans 4 danseresjes staan klaar om te gaan dansen.... gemaakt van grove chamotteklei dat is afgebakken op 1000 graden Dit werk kan ook eventueel nog gebruikt worden om af te laten gieten in brons Nu is het geschikt voor zowel binnen als buiten (in de winter afdekken of naar binnen) Wilt u meer informatie, stuur me gerust een berichtje. Mvrgr Aleke

'oosterse wijsheid'

2007

Mooi zwaar beeld van drie wijze mannen Dit beeld is gebakken op 1000 graden en geschikt voor binnen en buiten
In de winter liever naar binnen halen of afdekken

Het beeld is gepatineerd in een mooie bronskleur Heeft u vragen, mail me dan even. Met of zonder sokkeltje te leveren (sokkel tegen meerprijs te leveren)

Aleke

2006

ZELFPORTRET  Omdat ik het erg leuk vind om portretten te maken ook maar eens van mijzelf dan.....  

'Mediteren'

2006

Arabische man, overdenkend.......
Hij draagt een zilverkleurige doek om zijn hoofd Meerdere foto's beschikbaar Het beeld is geschikt voor binnenshuis maar kan ook naar buiten op een sokkel Heeft u vragen..., stuur me even een berichtje

Mama

2005

  Portret van mijn moeder die op 50 jarige leeftijd gestorven is. Dit portret van haar heb ik gemaakt puttend vanuit mijn herinnering en van enkele oude foto's. Het gebakken op 1000 graden en bronsgekleurd Ik zie het als haar evenbeeld zoals ze was, altijd met een lieve lach ..........., zij was Liefde voor iedereen!

Reis door Afrika

2003

Beschrijving Een Afrikaanse moeder
Zij heeft haar kinderen bij zich.....
Eéntje hangt aan haar rok met de armpjes om haar middel geslagen, de andere draagt zij in een doek op haar rug en...., de derde is op komst! 
Waar gaat zij heen op haar reis door Afrika?

'Met elkaar verbonden'

2012

GEZIN
vader, moeder en drie kinderen Voor altijd met elkaar verbonden gemaakt van bruine grove chamotte klei afgebakken op 1000 graden geschikt voor binnnen of buiten (in de winter afdekken of naar binnen) wordt geleverd zonder sokkeltje (sokkel is wel bij te bestellen) Heeft u vragen, vul het contact formulier in of mail me gewoon even met uw vraag.

'Samen Sterk'

2012

'Samen Sterk' 
Het gezin staat hierin centraal......., het 'grote' gezin!
Heb je ze tegenwoordig nog de gezinnen waarin 5 kinderen worden grootgebracht!

Maar je kunt het ook anders zien........

Oma en Opa met hun 5 kleinkinderen, die de kinderen groot zien worden.....!


Pleegouders waar vele kinderen zijn opgevangen en waar de kinderen in een liefdevolle omgeving gewoon kind konden zijn. 

En ook een gastouder gezin.., of het gezin waar vele vriendjes en vriendinnetjes altijd welkom waren.

Kortom bij dit beeld is veel denkbaar.........., het zijn uw eigen gedachten die erin vertaald kunnen worden.

Het beeld is op hoge temperatuur gebakken en kan dus ook buiten geplaatst worden.
In de winter wel liever naar binnen of afdekken.

Samen verder

2012

Moeder met haar twee kinderen Samen verder  (met zijn drietje's) Het beeld kost € 150 en staat op een metalen sokkel Het staande kindje is een meisje en in de armen van moeder ligt het andere kindje (dat kindje kan zowel een meisje als een jongetje zijn) Zij gaan samen verder..... Beeld is gemaakt van grove chamotte klei en na de droogperiode afgebakken op 1000 graden Het kan buiten en binnen staan (in de winter met vorst liever binnen plaatsen voor de zekerheid)

Veilig

2012

ENGEL

Deze engel begeleid de persoon die hem krijgt een heel leven lang......

Je kunt deze Engel geven bij een geboorte, maar ook aan iemand die je heel dierbaar is en die je een heel speciaal cadeau wilt geven.

Ook een andere gedachte kan erachter zitten, het kan gebruikt worden voor op een graf....,  het is net wat iemand erbij voelt. Het feit blijft dat dit beeldje een speciale betekenis heeft. Engelen maken ons vertrouwd met het ware, goede en schone. Leer ze kennen: de engel van de liefde, de inspiratie, de overgave, de mildheid, de hoop, de bescherming, het licht.

Het beeldje zit op een mooie sokkel welke afkomstig is uit de Dolomieten

Beeldje is gemaakt van grove chamotte klei, en na enkele weken droogtijd gebakken op 1000 graden.

Nu is het geschikt voor binnen maar ook voor buiten.

Heeft u vragen, stel ze mij gerust!

Veilig in Zijn armen

2012

ENGEL

Deze beschermengel gaat met de persoon die hem krijgt mee een heel leven lang......

Je kunt deze Engel geven bij een geboorte, maar ook aan iemand die je heel dierbaar is en die je een heel speciaal cadeau wilt geven. 
Ook een andere gedachte kan erachter zitten, het kan op een gedenkplek gezet worden maar ook op een graf worden geplaatst. Het is net wat iemand erbij voelt. Het feit blijft dat dit beeldje een speciale betekenis heeft.

Het beeld is met of zonder sokkel te koop Zonder sokkel kost hij 170 euro Met zware sokkel 225

Beeldje is gemaakt van grove chamotte klei, en na enkele weken droogtijd gebakken op 1000 graden.  Het geschikt voor binnen maar ook voor buiten (met vorst liever naar binnen of afdekken)

Heeft u vragen, stel ze mij gerust!

Herinneren

2011

Beeldje van een kind een klein meisje Ze zit ontspannen te poseren Beeldje is gemaakt van grove chamotte klei daarna afgebakken en brons gekleurd in verschillende lagen Beeldje kan ook buiten staan als u dat zou willen Dit beeldje kan ook worden opgestuurd U kunt het beeldje in uw bezit krijgen met en zonder sokkel Mail me even als u nog vragen hebt

Happy Family

2011

Happy Family
Het gezin bestaat uit vader, moeder (zwanger) en 2 kinderen met de derde dus op komst. Wat zal het gaan worden?

Beeld is gemaakt van  grove chamotte klei en daarna heeft het enige tijd staan drogen, na het drogen is het gebakken op 1000 graden. Daarna is het verbronsd met meerdere kleurlagen. Nu is het geschikt voor binnen maar ook voor buiten. 

Heeft u vragen, stel ze mij gerust.

Trots

2011

Vader samen met de baby.....
Wat trots voel je je met het kindje in je armen en wat een liefde kun je voelen voor zo'n klein mensje!

Gemaakt van grove chamotte klei, gedroogd en daarna gebakken op 1000 graden
Na het bakken met meerdere lagen verbronsd in zwart gouden tint

Het beeldje wordt verkocht zonder sokkel
De sokkel is eventueel wel apart te koop
Beeldje inclusief sokkeltje kost € 145

Heeft u vragen voor mij, stel ze mij gerust.
Eventueel is dit beeldje te versturen aangetekend en verzekerd via TNT

Gelukkig

2010

Man, Vrouw en hun dochtertje Liefde Met zijn drietjes...Gelukkig Beeld is gemaakt van grove chamotte klei en daarna gedroogd enkele weken, daarna afgebakken op 1000 graden Daarna is het beeld met een speciale verftechniek gekleurd  Het staat nu op een houten sokkeltje, maar tegen een meerprijs is het ook mogelijk om het beeld op een granieten sokkel te plaatsen. Kosten voor de granieten sokkel inclusief montage is € 55 Het beeld kan zowel binnen als buiten geplaatst worden Heeft u vragen, stel ze me gerust

Troost

2010

Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen.... Elkaar tot steun zijn in het verdriet en de pijn Beeldje wat heel veel liefde uitstraalt Gemaakt van grove chamotte klei dat is gedroogd en daarna afgebakken op 1000 graden

'Dans door het leven'

2009

Wandbord / Plakette  Dans klassiek.......
Doorgaan tot het uiterste..........
Het uiterste van jezelf verlangen......
Tot in de perfectie.........
maar ook
Luchtig zijn....
Vrolijk zijn...
Door het leven dansen....
Ondanks tegenslag, toch doorgaan....
Een werveling..... Er zit aan de achterzijde een ingebakken opening om hem op te kunnen hangen
 

Moslim gezin

2008

Behoorlijk zwaar beeld van een Moslim gezin wat trots en liefde uitstraald. Dit beeld laat zien een trotse man/vader met zijn vrouw en dochter.
Het kan ook zijn een trotse vader met zijn twee dochters. Of een trots man met zijn twee vrouwen!
Het is maar net wat u erin ziet.
Beiden zijn gesluierd, de één draagt een burka de ander bedekt haar gezicht niet, maar draagt alleen de doek om het hoofd. Maar het is vooral liefde en trots wat het beeld uitstraald....

Motherhood

2007

MOTHERHOOD Dit zware beeld is spontaan ontstaan. In een abstracte vorm, het stelt voor de band tussen een moeder en haar kind.
Lijken de moeder en kindje op elkaar?
Hoe speciaal is de band die ze hebben! Je kunt het beeld ook bekijken vanuit een ander standpunt.........! 'Het kind in de moeder'....!
Hoe is de vrouw uitgegroeid van het kind dat zij eerst was tot de vrouw die zij is geworden. Het kindje kan in de schoot van de moeder geplaatst worden (het is dus een los beeldje dat precies in de moederschoot past) Maar het kan er dus ook apart naast staan. Eigenlijk zijn het dus twee beelden die met en zonder elkaar gebruikt kunnen worden. Geschikt voor binnen en buiten (in de winter naar binnen) (MEERDER FOTO'S OPVRAAGBAAR voor een beter zicht op het geheel) Voor vragen mail me
Ik kan het beeld ook naar u opsturen, voor diegene die dat gemakkelijker vinden

'pas de deux'

2002

Beeldje is ontstaan uit liefde voor de dans Artistieke dans waarmee op gestileerde wijze emoties worden uitgedrukt Gemaakt van grove chamotte en na het droogproces gebakken op 1000 graden
Daarna in bronskleur afgemaakt, door laag over laag te kleuren Beeldje kan zowel binnen als buiten geplaatst worden Heeft u nog vragen, mail me even en ik zal u zo spoedig mogelijk bericht terug doen

'Klein wonder'

2010

Een kleine kindje (Baby) op handjes en voetjes........, het begint net met kruipen De eerste tekenen naar zelfstandigheid? De eerste beweging naar zelfstandigheid! Een bijzonder lief beeldje Gemaakt van grove chamotte wat na een droogtijd is afgebakken op 1000 graden Daarna met verschillende lagen gekleurd Beeldje is geschikt voor binnen en buiten

'Boeddha voor Geluk'

2009

Boeddha gemaakt naar eigen fantasie.....

De Boeddha staat voor geluk in het leven en de Boeddha geeft rust in huis.....

Hij is gemaakt van klei dat op hoge temperatuur gebakken is (1000 gr)
De Boeddha is zwaar en moet aan een stevige haak worden opgehangen
Er zit aan de achterzijde ingebakken een gleuf zodat hij gemakkelijk opgehangen kan worden

De Boeddha is gekleurd met zilver, zwart, groen en wit en heeft een prachtige uitstraling

Als u vragen heeft hoor ik ze graag

'mix of the world'

2007

Dit beeld kan vele verhalen hebben.........

Het kan zijn een trouwerij van een religieus meisje met haar eigen geloof en het geloof van haar aanstaande man welke zijn eigen religie heeft............, met ook daarbij de beide geestelijken, en aan de andere kant haar moeder?

Het kan een dienst zijn van meerdere geloven bij elkaar...........

Het kan een kerstverhaal zijn..........

Kortom meerdere vehalen zijn denkbaar.

Het zijn 4 mensen één jonge vrouw met boeket, een man met baard en hoed met een boek (gebedsboek), een man met snor en een boek (gebedsboek) en als laatste een wat oudere vrouw (niet op de foto zichtbaar) Kan de moeder van het meisje zijn maar het kan ook de pleegmoeder of schoonmoeder zijn.

 En wat u er zelf in wilt zien............
 

'Africa's hope'

2007

Zij heeft niets......, behalve dat de hoop die in haar groeit! Vrouw hoogzwanger en vol hoop.

'Kracht'

2006

Beschrijving Dit beeld is ontstaan naar een voorbeeld van de paspoppen zoals ze in lingerie zaken vaak staan! Dit zijn altijd vrij krachtige naakten.

Het is gemaakt van bruine grove chamotte klei dat na het droogproces op 1000 graden is afgebakken.
Het beeld kan ook naar buiten (in de winter liever afdekken of naar binnen)


ER ZIJN MEERDERE FOTO'S VAN DIT BEELD
mail me maar even als u ze wilt bekijken of als u nog andere vragen voor mij heeft.

'Gesluierd'

2004

Moslim gezin met twee kinderen. In het gezin is veel liefde en aandacht voor elkaar. Gemaakt van grove chamotte gebakken op 1000 graden. Daarna in verschillende lagen brons gekleurd.  Geschikt voor binnen en buiten. Met vorst afdekken of droog zetten.  Heeft u vragen, laat het me weten. 

Grote schaal

2003

Grote decoratieve schaal om als kunstobject neer te zetten. Maar je kunt hem evengoed gebruiken als bijvoorbeeld waterschaal/drinkschaal voor vogels of als fruitschaal

'ode aan Rodin'

2002

Dit beeld is gemaakt naar een beeld van rodin
Het is geen replica want ik heb er mijn eigen interpretatie en structuur in aangebracht.
Ik was gefacineerd door de houding en heb getracht er mijn eigen interpretatieve benadering  aan te geven.

Het is brons gekleurd door meerdere lagen aqrylverf erop aan te brengen.
Het beeld kan ook naar buiten maar dan moet er nog een speciale laklaag over

Het is een liggend beeld dat echt vraagt om een mooie plek op een sokkel bijvoorbeeld

Het beeld kan in brons worden afgegoten maar dan is het origineel verloren
Meer informatie daarover kunt u verkrijgen bij een bronsgieterij

'Wij'

2001

Eigen ontwerp. Het beeld is erg belangrijk voor me en daarom verkoop ik het niet. Ik heb voor diegene die er ook door geraakt werden een soortgelijk exemplaar gemaakt.

'a little boy'

2001

Een klein jongetje, verlegen en alleen........!

'Anne'

2001

Anne is een profesioneel model
Zij heeft inmiddels in vele houdingen model gestaan voor vele kunstenaars

Het is gemaakt van donkere chamotte bruin bakkend
Geschikt voor binnen en buiten (in de winter beter naar binnen)

Dit beeld is niet te koop....
Een soortgelijk beeld kan ik natuurlijk altijd voor u maken 

'Makoemba'

2000

Fantasie...., ontstaan nadat ik begon met de klei op te zetten. Dit is een beeld uit mijn prille begin! Makoemba, zij leeft in armoede... Zij heeft haar bezit in haar armen...!

Maria

2000

Maria is een professioneel model die inmiddels voor honderden kunstenaars model heeft gestaan. Er is ook een boek over Maria verschenen.

Gemaakt van donkere chamotte bruinbakkend
Kan binnen maar ook buiten (liever in de winter naar binnen)


ER ZIJN MEERDERE FOTO'S VAN DIT BEELD BESCHIKBAAR
mail me even en ik stuur ze u toe.........